BODDI STAPLA
Play to Learn

Ontdek de rijke mogelijkheden van BODDI Stapla. De houten plankjes en figuurtjes zijn verbonden met educatieve thema’s om je kind spelenderwijs te laten ontdekken en leren.

‘ What we learn with pleasure, we never forget! ’

– Alfred Mercier –

Hoogwaardige duurzaamheid.

BODDI maakt graag gebruik van kennis en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Wij werken met verschillende houtsoorten, materialen en productie methodes die onze gedachten over duurzaamheid ondersteunen.
Hout moet uit gekweekte en door FSC gecontroleerde bossen komen. Kunststoffen en print methodes moeten aan de eisen van NEN71 en ASTM voldoen.

Ook willen wij de gebruikers graag kennis laten maken met de gebruikte houtsoorten en zijn toepassingen voor BODDI...

 

Stapla's onderdelen

Figuurtjes

De houten figuurtjes van BODDI Stapla zijn zeer gevarieerd en de collectie groeit steeds verder uit met nieuwe thema’s. De figuurtjes zijn ook goed te gebruiken in combinatie met ander speelgoed en vooral ondersteunend bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Plankjes en constructie delen

De plankjes en/of constructie delen geven de mogelijkheid onderscheiding aan te brengen in de thema’s maar ook creatief te bouwen in alle richtingen waarbij figuurtjes en structuurtjes gecombineerd kunnen worden. Zet je favoriete beroep boven of hoeveel koeien kun je stapelen zijn vragen die gesteld kunnen worden.

Weetjes

Elk thema heeft zijn weetjes. Op de kleurige Boddi Stapla verpakking vind je een QR code. Via deze code kom je op de BODDI site waar je wetenswaardigheden over het thema kunt lezen. Natuurlijk kun je deze zelf altijd aanvullen. Het leuke is dat spelen en leren gecombineerd kunnen worden en het voorlezen van de wetenswaardigheden tot leuke gesprekjes met je kind kunnen leiden.

Stapla Thema's

Wist je dat?

Niets is voor ons als team zo leuk om gezamenlijk na te denken over de weetjes van weer een nieuw thema. We zijn nu bijna bij thema 20 en hebben al een paar thema’s gedeeld op de site.

Bij the Steden: Amsterdam bijvoorbeeld:

Wat weet jij van de stad Amsterdam?

  • Wist jij dat Amsterdam de hoofdstad van Nederland is?
  • Wist je dat veel gebouwen in Amsterdam op palen zijn gebouwd?
  • Wist je dat Amsterdam meer dan 150 grachten heeft? (175)
  • En dat er ieder jaar heel veel fietsen uit de grachten worden gehaald? (6000)
  • Weet je hoeveel bezoekers of toeristen er ieder jaar naar Amsterdam komen? (17M)

Wilt u meer weten?

Voor vragen m.b.t. bovenstaande ontwikkelingen of een van onze concepten kunt u ons bereiken op info@boddi.eu

Wilt u meer weten?

Voor vragen over bovenstaande ontwikkelingen of over een van onze overige concepten kunt u ons bereiken via: info@boddi.eu