BODDI School

Unieke speelgoed concepten worden ontwikkeld op basis van 60 jaar educatieve speelgoed ervaring. Met focus op duurzame en traditionele materialen worden ideeën doorontwikkeld naar eigentijds leer en spel materiaal.

Van idee naar concept.

Met een sterke focus op de leer thematiek voor het kind wordt met een team van onderwijs- en ervaringsdeskundigen ideeën omgezet naar concepten.

 

Van concept naar product met content.

Alle mogelijkheden van het concept worden beoordeeld op de BODDI matrix van ontwikkelingsdoelen en waar mogelijk gekoppeld aan (digitale) content.
De verschillende materialen en verpakking worden gekozen op basis van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Product naar productie.

Om te kunnen voldoen aan de vereisten en normen per regio van onze doelgroep testen wij al vroegtijdig stadium op sterktes en mogelijke aanwezigheid van ongewenste chemicaliën.

Tenslotte wordt de keuze gemaakt: productie in eigen beheer of bij een van onze zorgvuldig gekozen productiepartners voor weer een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

BODDI School.

Het resultaat: een veelzijdige modulair leer- en ontwikkel systeem in handige beuken en berken kisten op te bergen in de handige robuuste kasten.

Een impressie

Met het BODDI mega-constructie materiaal kan elk thema ondersteund worden.

Wilt u meer weten?

Voor vragen over bovenstaande ontwikkelingen of over een van onze overige concepten kunt u ons bereiken via: info@boddi.eu